Samen doen is beter

Eenrum MO17 onderuit tegen SV Bedum MO17

De MO17-meiden van Eenrum speelden zaterdag 20 april thuis tegen SV Bedum MO17. Uit had men met 4-0 verloren dus Eenrum wilde nu een beter resultaat neerzetten.

Met één wissel op de bank toog Eenrum ten aanval. Helaas gingen goede mogelijkheden helaas verloren. Ook SV Bedum blies haar partijtje mee maar wist eveneens geen treffer te plaatsen. Helaas voor EKC werd er in de 35e minuut hands gemaakt en kreeg SV Bedum een strafschop die verzilverd werd: 0-1. Dit bleef het tot de rust.

Na de rust moest de sterk spelende verdedigster Kawthar Aldougheim weg en werd zusje Salma van MO13 aan de selectie toegevoegd. In deze tweede helft gaven beide ploegen elkaar weinig toe. Manon Faber liep vast op de keepster en Baraa Aldougheim zag haar inzet net gestopt. In de 47e minuut kreeg Eenrum opnieuw een tegenslag te verwerken toen Lente Solinger geblesseerd uitviel. Salma Aldougheim kwam in het veld en Eenrum had geen wissels meer. Toch bleef men pogen langszij te komen en werd er een opening gezocht. Manon Faber liep tot tweemaal vast. Eenrum was er een paar maal dichtbij maar helaas viel het doelpunt in de 79e minuut aan de andere kant. Een corner werd goed ingeschoten: 0-2. Eenrum was niet mee bij machte op het tij nog te keren en moest zich tevreden stellen met een 0-2 nederlaag. De wedstrijd stond onder de goede leiding van scheidsrechter K.F. Nienhuis.

Eenrum MO17 – SV Bedum MO17 0-2 (0-1). 35. SV Bedum 0-1 (pen.); 79. SV Bedum 0-2.

Scheidsrechter: K.F. Nienhuis (Eenrum)

Eenrum: Baara Aldougheim, Isabella Bippes, Manon Faber, Iris Smits, Ayla Piek, Rosa-Linde Meijer, Mila van Bolhuis, Indy Cordes, Lente Solinger, Salma Aldougheim, Kawthar

Aldougheim, Roya Ahmadi, Esther Hendriksen.